lunes, 19 de octubre de 2015

Una selfie al dia contra la violència de gènere!

Us recomano molt veure el vídeo d’aquest post.
L’any 2014 es va publicar una campanya publicitària en contra de la violència de gènere que va tenir gran repercussió a internet i, sobretot, va revolucionar YouTube.

El vídeo mostra una successió de selfies que es fa diàriament una dona que pateix el tipus de maltractament més evident que hi ha, el MALTRACTAMENT FÍSIC, per tal de mostrar els cops als que la sotmetia el seu marit.

Les imatges mostren l’evolució física i psicològica de la dona. Cada vegada, a mesura que transcorre l’any, les marques i ferides a la cara van augmentant i són clarament més greus i brutals a cada agressió. A més, també pot apreciar-se com la dona passa de l’alegria a la tristesa des de la primera imatge fins la última i s’hi fa  cada vegada més evident la seva desesperació.

Finalment, és molt impactant la frase que escriu al cartell al final del vídeo: “Siusplau, ajuda’m, demà no sé si estaré aquí”.


Es tracta d’una campanya de conscienciació i, per tant, fictícia. No obstant, la violència de gènere és una realitat en la societat actual que cal combatre, denunciar i acabar!

Creieu que aquesta és una bona campanya de prevenció? Resultarà efectiva? 



No hay comentarios:

Publicar un comentario